«ВПРОВАДЖЕННЯ НАССР ПІДПРИЄМСТВАМИ»

16 листопада 2021 року на майданчику ТПП України у співпраці з ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» відбулося навчання для представників аграрного та харчового бізнесу.

Торгово-промислова палата України з ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» провели тренінг «Впровадження НАССР аграрними та харчовими підприємствами, як стратегування підвищення їх конкурентоздатності» для представників аграрного та харчового бізнесу. 

Актуальність даного питання зібрала на цьому заході не тільки представників бізнесу, профільних асоціацій, а й представників державної влади.  

Тренери Сергій Щербина, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, професор кафедри управління проєктами і процесами Університету «КРОК», координатор підгрупи експертів з продовольчої безпеки Української Сторони Платформи Громадянського Суспільства «Україна – ЄС», а також Андрій Лига, який є експертом із впровадження системи безпечності харчових продуктів НАССР в ГО «СФЕРО», яка має кейс впровадження цієї системи вже в понад 700 об’єктах по Україні, та особистий безпосередній досвід підготовки пакету документів НАССР для понад 100 суб’єктів господарської діяльності, поділилися практичним досвідом, основами НАССР та досвідом ЄС.  
 
Учасники отримали відповіді наступні питання:

  1. Так навіщо все ж таки НАССР бізнесу?
  2. Щодо конкурентних переваг, які нам власне надає НАССР?
  3. Що необхідно знати перед впровадженням НАССР. Які передумови програми?
  4. Розуміння та застосування принципів НАССР
  5. Що допоможе уникнути типових помилок?

                                                                                                              
   Як зазначає перший віце-президент Михайло Непран: «Час аматорства минає. Сучасні ринки висувають жорсткі умови до безпечності продуктів харчування. Підприємства  повинні бути готовими до цих викликів. Тому ТПП України разом із Університетом економіки та права «КРОК » запроваджують низку тренінгів для підготовки бізнесу до впровадження  НАССР».