Семінари та форуми

ПОТЕНЦІАЛ ПОРТАЛУ «ДІЯ.БІЗНЕС»

Допомага підприємцям у створенні, розвитку та масштабуванні бізнесу

Представники Міністерства цифрової трансформації презентували бізнес-можливості «Дія» під час зустрічі членів Міжнародної ради бізнес-асоціацій.

МІЖНАРОДНИЙ ЕКСПОРТНИЙ ФОРУМ 2021

Торгово-промислова палата України 16 грудня стала майданчиком проведення Міжнародного експортного форуму-2021: Нові перспективи та діджиталізація для розвитку експорту!

Представники українських експортоорієнтованих підприємств.

«INCO FORUM-2021» ВІДКРИВ РОБОТУ У «КОЗАК-ПАЛАЦІ»

V Міжнародний форум інтеграції та кооперації «InCo Forum-2021» відкрив роботу у Запоріжжі, у виставковому центрі “Козак-Палац”, також триває онлайн-трансляція заходу. Організатори – Запорізька обласна державна адміністрація

ВИНОГРАДНО-ВИНОРОБНА ГАЛУЗЬ

Туризм, торгівля та ділові зв’язки залишаються основними напрямками взаємодії Кіпру й України.

Зацікавлення українського бізнесу Кіпром зумовлене вдалим розташуванням країни із доступом до європейських ринків

СПІКЕРИ “ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ – 2030”

Під час форуму обговорювали найважливіші теми розвитку Національної системи кваліфікацій

Керівництво ТПП України взяло участь у дискусії про розвиток та гармонізацію системи професійних та освітніх кваліфікацій.

БІЗНЕС, ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО

Представники ТПП України взяли участь в обговоренні питань дотримання прав людини у бізнес-середовищі, в рамках дослідження Фонду “Демократичні Ініціативи” (Democratic Initiatives Foundation) на замовлення Програми розвитку ООН в Україні (UNDP).

ЗАСІДАННЯ РАДИ З ПИТАНЬ КАРНЕТІВ АТА

22-23 листопада 2021 року у м. Дубай відбулося засідання Всесвітньої Ради з питань карнетів АТА Міжнародної торгової палати, у якому взяв участь Директор Дирекції забезпечення функціонування системи карнетів АТА Торгово Промислової Палати України.