2022-2024 ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РОЗВИТОК УКРАЇНИ

«Україні потрібна концентрація зусиль на новітньому індустріальному розвитку. Україна потребує доданої вартості! Тоді наш експорт набуде нової якості, а економіка – стійкості, системного зростання», заявив Президент ТПП України Геннадій Чижиков під час засідання у Полтаві.
 
Члени Президії ухвалили низку рішень щодо діяльності системи Палат.  
 
Зокрема, вирішили звернутися до Президента України, Уряду та Верховної Ради з ініціативою щодо проголошення 2022-2024 рр. роками індустріального розвитку України.  
 
Узгодили деталі участі делегації ТПП України в Діловому форумі в рамках Дня України за програмою Всесвітньої виставки EXPO-2020 в Об’єднаних Арабських Еміратах 4 жовтня 2021 р.
 
Обговорили та призначили представників ТПП України в Панамі, Таїланді та Казахстані. Відкриваємо нові можливості на ринках цих країн.
 
Погодили кроки з  активізації діяльності ПрАТ «ЕКА» та підтримки законодавчих ініціатив щодо посилення діяльності цієї структури, яка відіграє важливу роль в просуванні українського експорту.
 
Президією схвалено зміни та доповнення у додатки до Регламенту засвідчення ТПП України та регіональними ТПП форс-мажорних обставин, опрацьовано проєкт Державного стандарту «Настанови з електронної комерції».  
 
Також учасники засідання обговорили досвід Полтавської торгово-промислової палати з підтримки українського виробника, захисту його прав та експортного потенціалу.   
 
Наступне зібрання Президії ТПП України відбудеться у грудні 2021.